Durf je eigen weg te bewandelen
naar meer rust, vrijheid en verwondering.

Bij een lange wandeltocht neem je het zekere voor het onzekere. Je haalt je degelijke stapschoenen van onder het stof, trekt een paar goede sokken aan en vult je rugzak met pleisters. Want blaren en pijnlijke voeten, die kom je onderweg gegarandeerd tegen. 

Als prille twintiger en fervente scout trok Tine regelmatig haar stapschoenen aan om de natuur op te zoeken en lange wandelingen te maken. Maar dat ging niet altijd over rozen. Ze kampte vaak met voetproblemen en strandde voortdurend met pijnlijke blaren en ontstekingen. Ontelbare experts passeerden de revue maar de resultaten bleven uit. Tot een goede vriend haar de weg wees naar holistische geneeskunde.

In gesprek met Tine

Onder het motto 'if you can dream it you can do it' liet ik mijn carrière als vormingswerker achter me. Als ervaringsdeskundige in de podologie ontwikkelde ik mijn eigen methode om mensen gevoelsmatig te verlossen van fysieke ongemakken. Gebaseerd op vier pijlers: lichaam, geest, voeding en emoties. Geïnspireerd door natuur, beweging en verwondering. Met succes. Een gevoel van vrijheid verlichtte mijn dagen. Een intense beleving die duidelijk naar meer smaakte.

Hikimo staat voor
hiking + movement

Hikimo is een holistische voettherapie die je verbindt met je innerlijke kompas, die je in beweging zet om je eigen pad te bewandelen. De methode steunt op vier pijlers en spreekt het zelfhelend vermogen van je lichaam aan. 

Je kijkt daarbij naar de oorzaken van klachten en observeert je voeding, emoties, mentale patronen en fysieke ongemakken. Tijdens een persoonlijke zoektocht haal je alle ballast uit je rugzak om uiteindelijk vrij te kunnen gaan en staan waar je maar wilt. Zonder voetproblemen en volledig in balans.

Hikimo toepassen als professional? 

Meld je nu aan voor de praktijkgerichte opleiding en start als erkend Hikimo therapeut.

Ontdek de opleiding

© 2021 Hikimo - Tine De Valck - BTW BE 0894.938.331 - Bergenstraat 6, 8020 Ruddervoorde
Tel 0484 66 28 61 - info@hikimo.be - winkelmand - nieuwsbrief - sitemap - privacy policy - cookie policy