In 10 stappen ontdekken wat
je voeten je willen vertellen

'Met dit boek wil ik aantonen dat er voor elke klacht een helende weg bestaat. Ons lichaam is een complex wonder en beschikt over een zelfhelend vermogen. Maar we hebben altijd geleerd om een diagnose te stellen. Ik daag je graag uit om te zoeken naar de dieperliggende oorzaak, zodat je stapsgewijs voor genezing kiest. Letterlijk en figuurlijk. Ik beloof je een helende en inspirerende levensreis, vrij van voetproblemen.’ Tine De Valck, bezieler Hikimo

Boek bestellen


Hikimo in 10 stappen

Stap 1 Ontspan en observeer je voeten

Je voeten ondersteunen je lichaam, maar toch worden ze vaak vergeten. Neem de tijd om ze bewust te observeren, te verkennen en te voelen. Laat je verwonderen.

Stap 2 Detox en stretch je voeten

Je voeten bestaan uit weefsels en spieren, die spanningen en afvalstoffen kunnen vasthouden. Belangrijk is om goed te stretchen en te detoxen. Maar hoe pak je dat aan?

Stap 3 Corrigeer en versterk je voeten

Na verloop van tijd kunnen je voeten zichzelf corrigeren. Hoe komt dat eigenlijk? Versterk je voeten in alle zachtheid en sta weer op eigen benen. Een Hikimo therapeut kan je daarbij helpen. 

Stap 4 Hou je voeten pijn- en ontstekingsvrij

Zodra je pijn voelt, grijp je al snel naar medicatie of ontstekingsremmers. Hoe kan je dat vermijden of langzaam afbouwen? En wat schuilt er achter de pijn? 

Stap 5 Hou van je voeten

Noem een lichaamsdeel dat je minder mooi vindt aan jezelf. Veel mensen wijzen spontaan naar hun voeten. Hoe kijk jij ernaar? Ben je soms beschaamd? En wat kun je aflezen van je voeten en tenen? 

Stap 6 Revalideer je voeten na een ingreep of trauma

Soms is een (chirurgische) ingreep aan je voeten onvermijdelijk. Hoe leef je toe naar de operatie? En hoe revalideren je voeten na een ongeval of trauma?

Stap 7 Geef je voeten het gepaste schoeisel

Een goed paar schoenen vinden, het blijft een uitdaging voor jou én je voeten. Sommige schoenen kun je amper twee uur (ver)dragen en verdwijnen in je schoenkast. Waar kun je op letten?  

Stap 8 Laat je inspireren door emoties en ervaringen

Kun je moeiteloos jezelf zijn? Leef je in het hier en nu? Ben je gelukkig met wat je bereikt hebt? Al deze vragen hebben wel degelijk een link met je voeten. 

Stap 9 Boost je immuniteit

Virussen en bacteriën zijn een aanslag op je lichaam. Gelukkig kun je een sterke weerstand opbouwen met evenwichtige voeding. Zet kleine stappen naar een gezonde levensstijl.  

Stap 10 Beweeg soepel en met mate

Bewegen is belangrijk, maar rusten ook. Vind de heilzame balans tussen sport, ontspanning en dagelijkse oefeningen voor je voeten en je lichaam.


Bewandel je eigen pad

Ga aan de slag met deze praktische gids en ontvang tal van extra tips en tools voor gelukkige voeten. Start nu je Hikimo avontuur. 

BESTEL HET BOEK

Cover: € 17,50 
E-book: € 9,95

© 2022 Hikimo - Tine De Valck - BTW BE 0894.938.331 - Bergenstraat 6, 8020 Ruddervoorde
Tel 0484 66 28 61 - info@hikimo.be - winkelmand - voorwaarden - nieuwsbrief - sitemap - privacy policy - cookie policy