Donderdag 30 mei - Hikimo Demo Masterclass - Herent-Leuven

Het verschil tussen Voetzaam en Hikimo

Home > Blog > Het verschil tussen Voetzaam en Hikimo

Ik wil je hier graag meenemen in het verhaal van Voetzaam en Hikimo. Ik merk dat er wat onduidelijkheid bestaat over mijn diensten en de vraag of ik nog steeds consultaties aanbied. Ook lijkt het niet helemaal duidelijk of mijn werkzaamheden zijn veranderd. 

Tijd voor een update dus! 

In de loop van de jaren heb ik een holistische geïntegreerde methode ontwikkeld die ik dagelijks toepas in mijn praktijk Voetzaam. Deze benadering steunt op vier pijlers: lichamelijke gesteldheid, geestelijke flexibiliteit, emotionele balans en voedingsadvies. Wat deze benadering bijzonder maakt, is niet alleen haar veelzijdigheid, maar ook haar effectiviteit. Vaak hoor ik van klanten dat ze al binnen twee weken na het starten van de therapie een aanzienlijke verlichting van hun klachten ervaren.  

Positieve resultaten stimuleren! 

Mijn verlangen werd aangewakkerd om mijn expertise en ervaring te delen met andere professionals. Dat resulteerde in de innovatieve opleiding tot Hikimo-therapeut.  

Hikimo staat voor hiking en movement en vertegenwoordigt een vernieuwde benadering binnen de holistische voettherapie in de sector. Professionals worden door mij opgeleid tot Hikimo-therapeut. Ze richten zich dus niet alleen op het behandelen van voetklachten, maar kijken juist vanuit een bredere blik naar jouw welzijn om de onderliggende oorzaken te begrijpen en aan te pakken. 

Naast het geven van consultaties is het mijn droom om een netwerk van goed opgeleide Hikimo-therapeuten te creëren, verspreid over heel België en Nederland. Zo hebben mensen met voetklachten gemakkelijk toegang tot hoogwaardige en duurzame voetzorg in hun eigen buurt zodat ze blijvend van hun voetklachten verlost kunnen worden.  

Kortom, je kan bij mij terecht voor consultaties in mijn praktijk Voetzaam. De voettherapie die je in mijn praktijk volgt is de Hikimo-therapie. Ben je geïnteresseerd in de opleiding tot Hikimo-therapeut, dan kan je dus terecht bij Hikimo. 

Hikimo-therapie bevordert het welzijn en verhoogt het bewustzijn. 

Benieuwd of er een Hikimo-therapeut bij jou in de buurt is? Neem dan hier een kijkje. 

Heb je voetongemakken en wens je een afspraak, ga dan hier naar de website van Voetzaam. Woon je te ver van een Hikimo-therapeut, dan biedt een online consult de uitkomst. Je ontvangt mijn advies en de afweging of de therapie passend is voor jou. Ga hier naar de webshop van Hikimo.

01/02/2024 - Lichaam, Beweging, Voeding, Mind, Energy, Pers

© 2024 Hikimo - Tine De Valck - BTW BE 0784 370 407 - Bergenstraat 6, 8020 Ruddervoorde
Tel 0484 66 28 61 - info@hikimo.be - winkelmand - voorwaarden - nieuwsbrief - sitemap - privacy policy - cookie policy